En riktig panghelg har passerat. Lördag innehöll både ÖIS-Loppet med konditionsidrott och samspråk med diverse profiler samt Winnerbäck i Kalmar sen Kalmar by night med sena beställningar och hemgång med en kebab i näven. Kontraster som jag älskar. 

ÖIS-Loppet gick helt okej. Raketerna längst fram i bröderna Claesson är en klass för sig. Jag hamnade i lite av ett vaakum på fjärde platsen där det blev sololöpning från 1 km ungefär. Lyckades hitta en bra rytm, hushöll med krafterna lagom mycket så jag hade lite att trycka på med på slutet och det höll faktiskt. In på 55 blankt på 13 km-banan som är rätt så jäkla kuperad. Skitslut förstås men nöjd över att få ut det man har. Lite kul att jämföra med i somras då vi körde Sillarännet. Då hade jag 56.30. Inte riktig tävling men ändå. Jag hade Arvid som farthållare och trodde nog att jag var i bättre form då än nu men icke. Skönt att man hänger i även om 35-årsstrecket är passerat. För fyra år sedan sprang jag 5 minuter fortare men då var då och nu är nu. 

Palle på startlinjen i ÖIS-Loppet är en klassiker.

Winnerbäck bjöd på en fantastisk konsert. Jag är fortfarande helt lyrisk. Finns så många guldkorn att plocka fram så jag råder er bara att köpa biljett till någon av konserterna han gör nu i höst. 

Allt gott!
/RD