Holaveden podcast #7 ”En riktig klassiker”

Specialpodd inför Landsjön Runt.

Vi bjöd tävlingsledare Olof Broström på en kvällsmacka och satte oss kring det runda bordet och lät konversationen ta oss ut på resa, ifrån premiärloppet 1982 via 2014 där varje arrangörs mardröm svepte sin skugga över idrottsplatsen,  till dags datum, några dagar innan Sveriges trevligaste arrangemang.

Vi går igenom banan, arrangemangets själ. Backarna, den slingriga baksidan och den vindutsatta avslutningen kommenteras. Vi kollar i startlistan vilka som är anmälda. Vi kollar av vad det väntas bli för väder och varför Tobias Westman lyckats vara obesegrad hela åtta gånger runt sjön.

Som allt som produceras efter mörkrets inbrott så görs det med sladd. Vi bara kastar allt vi har inom oss på väggen och ser vad som fastnar. Zlatan, kungen och historien om den thailändska tatueringen. Kör vi fast så hittar vi på. Rudolfssons rekord sattes 1983, året då han inte kände sig i slag. I podden sägs det vara 1986 men det är fel. Som det kan bli. Poddens sjunde avsnitt är ett faktum även om det  i introduktionen påstås att det endast är det sjätte.

Det blir mycket snack med andra ord. Varsågoda.

 

https://soundcloud.com/user-450397479/holaveden-podcast-6-landsjoen 

..podden finns även på iTunes samt smidigt i appen ¨podcaster som ni laddar ner i eran smarta telefon. 

2 kommentarer

  1. Kul o intressant lyssning! Håller med om att loppet är Sveriges trevligaste men snälla ta det lugnt med närvarande sponsorer tack! Det finns reklam osv överallt i vårt samhälle idag. Låt oss slippa det någonstans och bevara den genuina känslan blan åkrar, hästar och vatten.
    Tack för podden och att ni engagerar er i loppet.

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑