HV71 vänder, och vi med dom. Det är som man brukar säga i motvind som drakarna lyfter. En trött gammal klyscha, men det ligger något i det. Motgång stärker oss. Ibland behöver man förlora lite för att lära sig vinna.
Jag sprang 20 kilometer i spöregn igår, sen åt jag risgrynsgröt. Det var stärkande. Men det var tungt. Jag tror det kan vara min vändning efter några sega månader.

Robban fyllde veteran och fick ingen notis på bloggen. För dåligt av oss. Lite klokare, lite snyggare. Frågan är om han också kan bli lite snabbare?
ÖIS-loppets comeback var en succé vad jag förstod det som. Brukar ju bli så när Peternilsson är inblandad. Succémannen Oscar Claesson tog hem det med förbundna ögon. Promenadseger. Gör sig redo för kullamannen nu till helgen.
I centrala delarna av Jönköping avgjordes 10km runt rocksjön. Olle ahlberg sololöpte på 29:42. Sägs att damerna stod på kö strax efter målgång, men jag låter det va ett obekräftat rykte.
Själv spenderade jag en helg med kärleken i Örebro. Det är en stad som växer för varje gång jag är där, men det kan ju bero på sällskapet i och för sig. Framförallt är det väldigt platt. Inte en tillstymmelse till motlut ens. Vi gick på maskerad och lyssnade på musik. Hon sjöng lika vackert som vanligt. Livet behöver inte vara mer komplicerat än så.
/ aö