Skulle bara kliva ur sängen. Det var då det gjorde sig till känna. Ryggvärken. Och milda mina makter. Nästan så man trillade ner på parkettgolvet. Har haft småproblem med ryggen förut men det var längesedan nu. Just i denna stund är det tillbaka med besked. Oftast har det i mitt fall med benmusklerna att göra. Man får försöka stretcha lite så börjar det släppa. Det är bra nu även om jag känner av det. Är igång men är försiktig.

Kommer Arvid springa Gbg varvet? Det är ett tag sen. Detta signatur lopp.

Det är inte många som skriver och berättar bättre än Erik Niva. Fotboll är magiskt på så många sätt. Ett reportage ifrån zwolle i den holländska andra ligan. Folk marscherar till sin arena en söndag eftermiddag. Matchen, halsduken. Att vara en fotbollsspelande bohem och andra runt i världen från fotbollsklubb till fotbollsklubb, lira, vinna, åka på ett gult, dra vidare till en ny världsdel och passa i djupled. Något romantiskt över det. Korta kontrakt. Dra dit man behövs. Försöka få betalt. Lästa att Husqvarna FF signerat Zurab Tsiskaridze. Vilken liv förmodligen en uppsjö historier att berätta. Bara kolla in denna karriären.

Legos Warszawa Polen, Barueri Brasilien, Sete Frankrike, Miami USA, Vancouver Whitecaps Kanada, Montreal impact Kanada, Amkar perm Ryssland, Jönköpings södra, Bangkok Glass Thailand , SAN Antonio scorpions USA, FK Teplice Tjeckien, Eskilstuna Sverige, Al-hazem och Al-jabalain Saudiarabien, Rops Finland. Vasalund, Åtvidaberg och nu Husqvarna FF.

Runt hela jorden.