Höften och ljumsken har trilskats ett tag. I slutet på förra veckan var det rätt illa. Inte medans jag sprang men där emellan. Haltade tidvis. Som tur hade jag bokat en massagetid hos sjukgymnasten tidigare i veckan. Så i lördags var jag där. Hon undersökte lite och kom sen med sitt utlåtande.

”Du är inte för stel, du behöver inte vila, du är helt enkelt för svag. Ta två löpfria dagar och börja träna upp muskulaturen”

Ej namngiven sjukgymnast i Hammarby Sjöstad

Hon talar klarspråk. Så otroligt befriande att höra dom orden. Jag brukar dra mig för att gå till sjukgymnaster ibland för det brukar resultera i en klassiker ”Vila 2 veckor och testa igen…”.

Jag har testat en ny grej senaste veckan. Jag gillar att försöka optimera saker. En sak som inte är optimerad i mitt liv är mitt mobilanvändande. Jag har lite för lätt att scrolla bort tid jag kan lägga på annat. Till mitt, men framför allt min sambos, stora förtret. Förra veckan slog jag på gråskala på mobilen. Bamm…som att ha en gammal 70-tals-TV i näven. Min mobilanvänding har gått ner 40%. Ganska många minuter varje dag som kan ängnas åt annat. Rehab-styrka till exempel. Hur mycket tid kan du spara?

Ny vecka, nya möjligheter! Nu kör vi!

-OL