Man gör allt man kan, allt man kan. Låter Serotoninet pumpa ut i systemet. Man är en gröt av känslor, tankar handlingar. Det upprepar sig, känslor tankar handlingar. Det är medvetet, det är omedvetet. Runt runt går det, man följer en väg i mörkret, inte som på räls, nej nej, men ingen slump! Att man på den vägen går, den enda man går på.

Hon sa att ingen annan tänker som du. Just det är problemet, sen kan man se det från olika håll.

Jag tror att man ska passa sig för att bygga ett allt för hårt skal.

Såg ni Anton Karlssons skörhet när han väggade? Finns såklart på våran FB.

Måste börja kolla på film. Hittat flera jag måste se. Men vart ser man dom? Det verkar vara helt omöjligt. Och då är jag ändå beredd att betala för det. Konstigt och jävligt irriterande. Helt inne på att slänga till några kvällar för att se film. S och ja kunde aldrig se film tillsammans. Hon menar att man inte ser på film med anteckningsblock i hand. Men sy går bra. Det är aldrig samma sak.

Det verkar bli gemensam träning på tisdagar. 18,30 från Ikhp. Det är bra.

Sillarännet, blev av. Otroligt egentligen. Med det manbortfallet. Man måste ändå göra ett försök känner ja. För traditionen. Var egentligen helt ur fas men vem stod där på parkeringen? Far & son Nilsson. Dom levererar, hela tiden.

Jag vet inte om Viggo är en speciel talang, har ingen koll på hur han är i jämnförelsevis med sina jämnåriga. Men man kan se att han har något i blicken. Något som gör att det kommer gå bra för honom i livet. Det är ingen lätt match därute, men det kan bli väldigt väldigt roligt.

Vi sprang liftgatan åtta gånger och S svängen ner. Det som kallas ”utmana backen”. Sista backen, där var det nära fågelungsmatning för unga herr Nilsson. Med tårar i ögonen slog han på dom krampande låren sen levererade han en avslutning vass som knivspetsen. Ja låg i rygg men hade inte en chans. Är det livets hemlighet; att växla tempo? Som en död låg han på gruset, reste sig, borstade av, gick upp, åkte hem, åkte vidare.

Har ni sett Ronaldo. Osynlig osynlig BAAM! Fyra mål och hatarna hatar.

Att växla tempo är något helt annat än att gasa för allt vad det går och se hur det slutar. Note to myself.

Vill se denna filmen. Hur gör ja?