Sjukstugan

Där kom den. Som varje vinter. Lika säkert som att julafton inträffar innan nyårsafton. Vinterförkylningen. En veckas vila hittills and counting. En snorig jobb-resa till sydöstra Polen där smoggen låg tät när temperaturen låg kring -20. Smogg kanske inte känns så 2017 i Europa tänkte du, men det är en annan sanning på andra sidan östersjön.

Vinterförkylningens räddning nu för tiden är helt klart Kunskapskanalen för mig! Naturprogram efter naturprogram radar upp sig på dagarna. Ofta repriser så att jag kan repetera. Repetition är kunskapens moder! Det är tigrar, valar, fiskar. Alltid intressant, alltid lärorikt. Men ack så nördigt.

Medans övriga Holaveden pressar skidmil efter skidmil, löpmil efter löpmil  få jag spendera ännu en dag att lära mig via kunskapskanalen.

4 kommentarer

  1. Skidinstruktör i Grövelsjön som jobbar i sydöstra Polen…eh ?

    • Grövelsjöns fjällstation stänger efter trettonhelgen och öppnar i slutet på januari igen så jag passar på att jobba lite på mitt vanliga jobb emellan 🙂

  2. Trogen läsare

    2017-01-15 at 10:09 e m

    Önskemål till bloggen, att ni alltid signerade era inlägg. Det är kul att veta vem som skriver, även om trogna följare lär sig känna igen er, utifrån språk o ämnesval.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑