Många gratulerar Arvid Öhrn idag på hans tjugotredje födelsedag, det är så riktigt även om jag personligen inte förstått det där med gratulationer på födelsedagar och är helt övertygad om att ju mer vi inträder i informationsåldern så kommer födelsedagar tyna bort lika snabbt som ett snöfall över centrala Jönköping. Kalas däremot, alla tider.

Har precis slagit på tvn, ska se skidtävlingen ifrån Seefeld, det sägs att Seefeld ska vara den vackraste platsen på jorden att åka längdskidor på. Jag har ingen aning men Huskvarnabergets isbjörnvita tvåkilometersslinga under stjärnhimmel, det är alla tiders. Röd lampa till bastun lyser.

Sjusjoen var vackert i soluppgången men desto vackrare i solnedgången. Som ett fylke med små upplysta trästugor tätt ihoppackade mellan snö och granar. En kandidat.

Ny världsetta i världstoppen är Sergey Ustiugov. Vilket fuck off till ryska myndigheters inkompetens. Lägger man tid, kraft, pengar på att systematiskt dopa tusen idrottare men tar inte med honom som varit mer än lovande ända sedan 2007. Han kan be dom dra åt helvete, han har visat vem han är, vad han kan. Mina tankar far till Zlatan Ibrahimovic, storleken, längden, kraften, drivet, dominansen.

Ett tips till alla som vill ha lite högklassig kultur ikväll till mandlarna och vinet. Woody Allens film Café Society. Prima. 2016 bästa. Finns på dreamfilm om man inte betalar för sig.

Tack för mig.