Äntligen börjar löpningen flyta på lite igen. Fortfarande inte helt bra i höften men på rätt väg. Intervaller på elljusspåret. Det går inte fort men det går åt rätt håll.

Jag har gjort några riktiga traderafynd på sistone. Först en cykelbarnkärra för 30kr. Nu tänkte ni säkert att jag redan har en Thule vagn, vilket jag har. Men tanken med denna är att bygga om den till en släpkärra för cykeln. Där vi bor är det alltid ett jävelskap att ta bilen för ärenden. Omvägar till det mesta, man ska hitta parkering, sen samma omväg hem och återigen leta parkering. Saaben går som bäst på långresor på svenska landsvägar helt enkelt. Kärran blir nog helt klar ikväll med lämmar, lastöglor och hela kittet.

Nästa fynd var ytterligare en jubileumstallrik. Det finns för lite jubileumstallrikar nu för tiden. Men från 70 och 80-talet finns det mycket att välja från. Sen tidigare har jag en från Skid-VM i Falun och två från Vasaloppet. Men nu kom jag över en med alla svenska OS-guldmedaljörer i längdskidor. Passande nog hade samma försäljare även en frambroms till cykeln som jag behövde. Så nu har jag tillräckligt med tallrikar för att bjuda hela Holaveden på go’fika på finporslin.

-Oskar