Vad var det egentligen för avslutning av Allsvenskan vi fick uppleva?
Är det alltid lika dramatiskt? I så fall kan jag tänka mig att följa fotbollen lite mer intensivt i fortsättningen. Annars kan jag tycka det är lite mycket gå lunka gå i 90 minuter och sen slutar det med noll gjorda mål. Fotbollen måste förändras snart, det måste bli mer intensivt. Snabbare spel. Kör 2×30 min med effektiv tid. Sluta dalta med bollen. Spela fotboll!
Matchen mellan Degerfors och Elfsborg är bland det konstigaste jag sett. Snacka om att leverera som sämst när det väl gäller. Och fina blåvitt klarat allsvensk kontrakt i 94e matchminuten. Dramatik på alla planer där fotboll spelades den dagen.

J-södras avslutning går inte av för hackor heller. Ett stabilt topplag i början av säsongen, sedan bottennapp. Typ som ÖIS säsong fast tvärtom.
Inför sista matchen låg södra på säker mark, men under nittio minuter hann det förändras både till kval och sen direkt utskickade. Vad hände där? Låt Karins gubbe ta över föreningen nu så det blir lite ordning på torpet!

Varför blev jag holavedens fotbollskorrespondent, det borde vara Robbans jobb? På tal om Robbans jobb: herregud vilken bra radiopratare han är. Skruva in P4 Jönköping och lyssna själva.

Nog om fotboll.
Jag har varit sjuk men är nu frisk igen. Denna hösten suger. Dags att vända blad. Jag tror stenhårt på att 2024 bli året man kommer blicka tillbaka på som ”det bra året”

Jag var Kenta på halloween. Ingen fattade vem jag var. Men det gör väl ni?
mvh arvid