Vi trodde nog att AI skulle vara lösningen på allting. Men att rädda holaveden blogg är inget den löser. En tristare inlägg får man leta efter. Totalt opersonligt. Kanske borde be den skriva lite mer RAW till nästa gång. Det är sånt vi gillar här på bloggen.
Fortsatt konstgjord andning är vad vi får bedriva. Göteborgare ska INTE bryta streaken (inte idag i alla fall).

Bortsett från min tillfälligt katastrofala löpform tänkte jag skriva att september har levererat bättre än någonsin. Vilka kvällar vi har haft. Kan fortfarande cykla i kort kort. Men sen läste jag att regnet är på ingång igen så jag jinxade väl det omgående. Typiskt.
Cykla är himla trevligt ändå. Väldigt socialt. Cyklar nästintill aldrig ensam, bara en sån sak. En anledning att stämma träff med likasinnade. Igår blev det tre timmar plus. Bra tryck i benen hela vägen.

Efter ett litet hack i skivan för Jakob ingebrigtsen under VM-finalen på 1500m får man väl trots allt konstatera att han är den bästa ändå. Vilka lopp han gör. 3:43 på majlen under Diamond League-finalens första dag, sedan 3000m på 7:23 dagen därpå. Vinst på båda såklart. Vilken kille. Bara 22 år gammal dessutom. Nästintill svårt att ta in. Ca 4 sekunder ifrån världsrekord totalt på båda distanserna. Det är lite Usain bolt-vibbar över Jakob, tänk att få uppleva en sån stor idrottsman under sin livstid.
Fattas väl vara att han sätter de där rekorden som kommer stå kvar i historieböckerna, sen är han uppe och nosar på greatest of all time? Jag säger det igen: vilken kille.