Ekträdens fästning. Utsikternas utsikt. Det belovade. Det framskridna. IKHP rustar för VINTER. Nya snökanoner, dom tystaste på marknaden, så grannarna håller käften. Nya ledningar och ny pump, 30bar. 20bar förut gav bara 14 på toppen. Nya kanonerna går på vid minus två, spjuten behövde egentligen minus åtta men helst 10. Och dessa nätter är vi inte bortskämda med. Dom nya fräscha gula kanonerna öppnar ventilerna själv, hör folk, vilken jävla vinter som är i antågande. Huskvarnaloppet i december, fyra varv skejt.

Man har breddat ut för ”nya” pistmaskinen. Man har fyllt ut nivåskillnaden i backen. Man har klätt fram bergknallar och kommer spränga bort dom. Här ska åkas skidor. Man siktar på ett varv på 1200m. Perfekt för vardagskvällstakning.

Den stora frågan är hur pistningen ska lösas på bästa sätt. Det har varit ett av dom stora problemen sista åren både på Hallby och Ikhp. Att det inte varit iordning när man ska träna. Det har helt enkelt varit glashalt. Obrukbart. Man har haft koll med skidspår.se men det kanske finns fler ställen att kommunicera? Hallby Ikhp kanske skulle lägga krut på olika dagar?

Grabben är anmäld till Vasaloppet 30 skejt, samma dag som PeterNilsson.