Det känns som stiltje men som alltid så är det frebril aktivitet. Fåglarna sjunger och björkarna har börjat suga i sig vatten. Snart kommer färgerna. Det ska våras det ska påskas. Mitt i allt detta skrivande så fuckar rättstavningsprogrammet upp mig. Jag ser rött, blir irriterad. Frebrilt blir Fredrik påskas blir påstår. Tekniken är framtiden. Det kommer bli så bra. Jojo en del irritation på vägen kommer det bli.

Alternativ träning är het nu. Jonas Glans säljer sin träningsdagbok för ett valfritt belopp för den som vill läsa. Han springer och cyklar. Jag ska börja cykla snart. När ja köpte cykeln så tänkte ja bara cykla med grabben men sen visade det sig att det var ett ypperligt tillfälle att hänga med lite gamla kompisar. Livskvalitet kan man kalla det. Nu ska vi cykla lopp också. Jag är tveksam men säger aldrig nej. Tydligen.

Oskar är sugen på Vasaloppet nästa år. Roligt att höra. Tror också det är bra för honom att lägga in lite alternativ träning. Ett rimligt mål för detta är att bli första åkare med fäste. Vilken tordes vara en placering runt 650 likt i år. Det är han i skick till med 20 rullskidspass och 20 pass på snö. Han har utrustningen, tekniken, resan. För min del så ser ja att det blir rullskidsåkning dom gånger han besöker Kaxholmen och tid finnes. Tänk er botarpsbacken i diagonal en solig Juli kväll. Det är för själen.

Arvid alternativ tränar också. Simmar. För att trycka upp mängden. Kommer bli bra. En rolig utflykt kan vara Landsjön Över. För att roliga. Det prestigelösa. När resan är målet.

Vedhuggning, löpband och tre semlor. Det är en bra söndag det.

Skåne var fint, vi åker på onsdagkväll igen.