Lägret i Spanien gjorde gott för både kropp och själ. Även om träningen kändes seg så gäller det att gneta på. Den träning man genomför brukar man få avkastning på ett par veckor senare. Form är inget som kommer över dan, och det är inte heller meningen att jag ska vara i form nu.
Läst årets första bok. Templet i öknen av Olof Lundh. Kan verkligen rekommendera den. Otroligt bra. Maktspelet bakom fotbolls-VM i Qatar. Korruption inom FIFA. Hur pengar styr sporten och hur Saudiska oljepengar finns i nästan varenda bransch i Europa. Kanske ingen ny information egentligen, men den var väldigt välskriven. Olof är duktig. Läs den!
Brukar ha som målsättning att läsa en bok i månaden. Projektet prokrastineras ofta och betas istället av under sommaren i en brassestol med lättlästa deckare. Nu fick jag lite feeling och beställde såna böcker jag faktiskt vill läsa. I samma order ingick även 3-4 böcker om idrottspsykologi samt kurslitteratur som är nödvändigt ont. Men denna terminens kurslitteratur känns rätt spännande då jag läser idrott.

Inomhussäsong är igång. Jag följer mest medeldistans som bekant. Till helgen blir det fina tävlingar i Stockholm. Kanske kan hälle få en ny sub 8 löpare när Olle ahlberg springer 3000m. Jag håller tummarna för det.
Allt gott. Träna på ordentligt.
/ örnen