Spanien

Flydde Göteborgs fruktansvärda januariväder mot 20 grader och sol i Spanien. Säga vad man vill om nationen Spanien, men bra väder kan dom.
Jag brukar sällan skryta om vem jag delat säng med men nu har snart en vecka passerat i samma säng som Sveriges bästa trail-löpare. En upplevelse ska ni veta. Långt hår och tatueringar, en rejäl karl.
Olle Ahlberg är i huset också. Även det en upplevelse. Siktade på svenskt rekord på 5km landsväg i Valencia förra helgen men tiden blåste bort och i mål stannade klockan på 14:07. Vinst såklart, han förlorar aldrig något. Sjätte bästa tid någonsin i Sverige på 5km landsväg. Hade vinden legat i rygg istället skulle inte 13:43 vara några problem för grabben. Jonas Glans förbättrade sitt svenska rekord på 10km med tiden 27:57. Väldigt duktigt.
Man lär sig något nytt var dag brukar mamma säga. Jag lärde mig att man inte ska försöka knäcka av ett vass-strå i fart medans man springer. Dom är rätt vassa och skar upp två fingrar illa. Ett paper cut modell värre. Blodet pumpar rätt bra när man har 150 i puls.
Hälles gäng fortsätter att gneta på en vecka till i värmen. Vi hörs vänner.
/ örn

1 kommentar

  1. Team captain ikhp running team

    2023-01-18 at 10:06 e m

    Visste inte att Oscar blivit långhårig 😜

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑