Försöker rulla igång bloggen igen…

Tillbaka på jobbet och kränger skor, om än för bara några veckor. Funkar fint. Hade glömt bort hur mycket kaffe man dricker när man är på jobbet, hade världens koffeinrusch efter första dagen. Riktigt najs i kombination med varma nätter som gör att man knappt kan sova.
Race på lördag, 3000 meter på Folksam Grand Prix här i Göteborg. Ruggigt bra startfält. Jag går för att putsa mitt PB men är lite osäker på om jag har speeden och tillräckligt fräscha ben. Framöver är jag anmäld både på 5 och 10k på SM om två veckor. Osäker på vad jag vill köra, eller om man ska vara riktigt hård och försöka dubbla. Vila kan man göra sen. Försöker hetsa Oskar att köra, kan bli en rolig helg i Peking.

Såg ni Jonas Glans 13:20 lopp i Söderhamn? Sicken löpare han är, nästa gång slår han gärderuds svenska rekord. Det är verkligen på tiden att någon gör det nu snart, det har stått sig sen -76!
Kommer höra av mig i nästa inlägg om lite skotips från butiken. Tills dess; håll till godo med textrader från övriga medlemmar i Holaveden.
/ örnen