Stenkast

Vid ringarna Johan, där går gränsen för din snålhet. Bara så du vet det.”
/Sambo A inte imponerad av ekonomisk kreativitet.

Tokerier har ingen ände. Vad ska vi med tre ringar till? Har ni hört nåt så galet. Dom kostar lika mycket som ett par holländska Haan fälgar av bästa sort. Ni hör ju. Man får prioritera. Känner man det här paret rätt så kommer ringarna ligga mer i fickan än ringfingret ändå. Fälgarna är beställda och resten får lösa sig. Man ska inte underskatta pantbanken. Man måste leta bortom strålkastaren.

Ulricehamns crossbana var mycket fin. Dom kan det där med anläggningar i Ulricehamn. Tävling där på lördag.


Ett slagsmål mot Robban i mittcirkeln på Öis hade vart nåt.En rond 15min. Inga handskar. Det är inte alla som vet men handskarna är mer för att skydda händerna än någonting annat. Slagsmål är underhållning. Slagsmål är civilisation. Slagsmål är sporternas sport och andra superlativ.

I helgen var det som vanligt massor av slagsmål. Inför ett slagsmål måste man väga in på rätt vikt under ett fönster på två timmar. Charles Olivera kom ner till scenen efter en timme och femtiofem minuter. Han vägde in 200g över 70kg. Det var spännande. Fram med skynket och av med kalsongerna. Kommentatorerna hoppades på att han var riktigt svettig så det skulle ordna sig. Det gick inte. Troligtvis så klarade han vikten på rummet innan han gick ner. Många slagskämpar vittnade om att dom vägde 0,2kg mer än på rummet.

Tony Ferguson som är en udda och konstig människa. En favorit. Han fick ett tråkigt slut på möjligtvis karriären. En spark tog illa och det tog lång tid att få honom tillbaka till moder jord. Han var på väg ett tag där.

Charles Olivera klarade inte vikten men matchen.
https://youtu.be/0dANEvoYhsM

Chandler avslutar Tony Ferguson.
https://youtu.be/QPMHj4jj8OA

2 kommentarer

  1. Av gammal hävd ska väl en vigselring motsvara tre månadslöner, kämpa Johan. Själv funderar jag på att smälta ner min ring. Vi får kämpa på båda två.

  2. Du kanske säljer den billigt 😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑