Manglad i Scandinavium. Thåström bjöd på predikan och visdomsord. Tänk på stan du kommer ifrån och att du har mindre än en fjärdedel kvar till dit du ska. Men inte ut till Farsta.

Jag och Palle håller på att leta efter lämplig plats att göra upp. Tanken har slagit mig att ÖIS-gårdens mittcirkel vore rätt optimalt. Vi kan ta 50 spänn i inträde precis som herrlaget. Underhållningen kommer inte bli sämre. Mina chanser ser jag som små, men bättre att få det överstökat. Palle är kraftfull både i ord och handling. Och som vi kunnat läsa på bloggen beredd att gå över lik för att få sin vilja igenom. Men mitt fotarbete från otaliga dueller i straffområdet kan bli nyckeln.

Vi möttes redan igår på ÖIS-gården. Smockan hängde i luften för ett par sekunder. Men vi förstår båda två att en enad front utåt är viktigt. Det var dessutom barn i omlopp och då får man bete sig som en någorlunda civiliserad vuxen.

Sprang 6,5 km i måndags. Ett par kilometrar under 4-fart. Det var en fröjd. Efterspelet har inneburit lite träningsvärk men gubbvaden verkar ge sig. Tåhävningar, magnesium. Det är medicin. Samt boxningssäcken som hänger i garaget. Läste han det Palle?

/RD