Har man ingen bil så klarar man sig rätt bra.
Nåt annat som är dyrt så är det kollektivtrafiken i Göteborg. När jag flyttade hit 2018 kostade en enkelbiljett 26kr, nu är den uppe på 35. Är det rimligt?
Vem köper enkelbiljett tänker ni? Jo en som inte har nåt konsekvenstänk. Har gjort misstaget några gånger att köpa månadsbiljett för 795kr utan att åka fler gånger än vad man kan räkna på sina två händer. Månaden därefter köpte jag inget och så väljer Göteborg att bjuda på regnväder 30 dagar i streck och då blir det ett par turer med den där himla vagnen. Jag är 28 år och kan inte planera längre än vad näsan räcker.
Planka är det billigaste sättet att ta sig fram på. Har inte åkt dit en enda gång hittills. (Har inte plankat heller givetvis…..)

Det har bjudits på en försmak av sommaren denna helgen inne på min innergård. Har blivit både solbränd och fräknig. Sprungit premiärpasset i shorts. Man glömmer verkligen hur vita benen blir under vintern trots att man ser dem bara varje dag. Det är nåt annat ute i det fria. Fick sån feeling när solen låg på att det blev både långpass löpning och en cykeltur på eftermiddan, som på den gamla goda tiden.
När jag sprang Lidingö på 1:48 hade jag inte tränat så mycket löpning. Men några veckor innan körde jag ofta långpass plus cykel. Jag tror det var helgen innan som jag rev av 2,5 timme MTB på förmiddan, 1 timme löpning med palle på ÖIS-banan och sen direkt till styrkan som adina höll i. 5 goa timmar en dag. Måste köra mer sånt. Eklöf-style! Bara solen vill samarbeta så ska det väl inte vara så svårt egentligen.
På långpasset idag kunde det räknas in 8 sm-medaljörer och tre olympier. Sjukt ändå. Vilket gäng vi är. En kille har gjort 8:18 på 3000 meter hinder och då är han ändå 13 sekunder långsammare än den snabbaste som var med idag. Svårt att sticka ut i en sån konstellation, men ibland räcker det med att bara vara sig själv.
/ örnen