5000 m inomhus ikväll. Sollentunahallen. Första gången jag springer en inomhustävling. Troligtvis sista för säsongen också. Halkade in i A-heatet på ett bananskal. Kan bli kämpigt att försöka hänga på dom snabba killarna. Men ingen minns en fegis.

Är trött på allt gnäll om bränslepriser. Det är dags att förstå att vi måste lösgöra oss från energiproduktion i auktoritära stater. Att klaga på att bränslepriset gått upp med två kronor litern medans dina pensionsbesparingar rasar i kapp med börsen känns väldigt kortsiktigt och väldigt mycket mental bokföring. Du har förlorat 100 000kr på grund av krigsoron på börsen, räntorna lär gå upp….ändå är det fokus på att det kostar 50 kr mer att tanka.

Nu är det dags att visa att vi klarar oss utan rysk olja. Om du verkligen vill göra något för att hjälpa Ukraina, spara på Europas energi. Se till att den räcker till dom som behöver den, våra bönder t.ex. som förövrigt borde få subventioner för att sina energibehov eftersom det inte finns några riktiga alternativ för dom och svensk matproduktion behövs mer än någonsin.

-OL