En väldig pojk det där. Mr Eklöf. Tror han tar det på lördag igen. Enmils backar är hans grej. Själv gjorde man sk säsongspremiär i helgen. Väldigt roligt. När man kommit iväg och det börjar mata på, skidorna glider och kroppen inte alls upplevs som ett dyblött tyngdtäcke. En minut från led1. Kan gå vid nästa tillfälle. Vilken bana Orsa bjöd på 👌. 2x21km är det ultimata upplägget. Man har bra koll. Riktigt go stigning. Vi får se var nästa lopp blir. Skidåkning är skoj.

Markus Qvarnström och Jacob Mörhed är riktigt trevligt sällskap. Man tackar.

Motsatsen till skoj är storstryk av Sambon i Uno. Vilken tur hon har. Om och om igen. När man för en gång skull har fina kort på hand så kan du räkna med att hon har ett byteskort bland sina. Ikväll var det droppen. Alla kort matchade i en följd. Hon la alla på samma gång. Vann. Det smällde i badrumsdörren. Sick alltså.

En bekant ska döpa sitt barn till Rune. Det tycker ja är mäktigt. Man funderar ju på vad Oskar funderar på? Ja röstar på Mats alt Inga-Lill. Det är ett gissel det där. Kommer ihåg när Pojken skulle få ett namn. Hopplös uppgift. Vi skrev var 10 namn av vardera sort (av den gamla könsuppdelningen på två kön). Av fyrtio möjliga namn lyckades vi inte hitta ett enda gemensamt. Fick ta till ett tjuvknep. En kvinna är lättövertalad efter en förlossning bara så ni framtida fädrar vet. Bra blev det till slut. Han åkte 12km skidor ikväll.

Möjligt det blir Hallby till kvällen. Chansen att bli trött finns. 😀