Snökanonerna sprutar för fullt. I alla kanter av kommunen. Med största sannolikhet kan vi börja åka till helgen. Sedan blir det skidåkning Mars ut. Skoj. Ett fint sätt att leva.

Måste ha tag på skidutrustning till grabben. Han väger 42kg och har skostorlek 41,5-42. Har du nåt liggandes? Bli min hjälte.

Man gillar ändå känslan av kyla. Känslan mot huden.


Det sägs ligga i människans natur att inte göra mer än nödvändigt. Tunnelseende kan också visa sig vara lite onödigt i slutändan. Medvetandet har bara i hjärnan tillgång till 86 miljarder neuroner och ungefär tusen gånger fler synapser. Nu är medvetandet inte bara kopplat till hjärnan utan medvetande är ett informationssystem som involverar många delar av vår kropp, som förutom hjärnan innefattar nervsystemet, blodomloppets spridning av signalsubstanser och hormoner. Det är också ett öppet system som reagerar med omvärlden. Medvetandet är nyckeln till våran framtid.

Tur man kan elda med lite ved. Tänk dom politikerna som ville ”lösa ut” vedkaminer och pannor. Med våra egna skattepengar. Politiker måste hållas hårt av folket. Kollektivet Ett motmedel mot dumhet. Faktiskt.

30kr för att duscha.

Glöm inte köpa spårkort.