Det ryktas om snökaos i gbg. Då vet man att det blir svårt att ta sig till jobbet eftersom vagnarna inte klarar av mer än 2cm nysnö. Igår hade vi -10 grader på kvällskvisten. Det bet lite i kinderna ska väl erkännas, men gud va härligt det är. Älskar det där riktigt kalla vädret. Det gör något med en. Hatar att vara den som är den, men nu säger jag det. Minusgrader är värre i Göteborg jämfört med övriga Sverige. Det är verkligen svinkallt.
Kanske kan man åka lite skidor till helgen. Kommer ta emot, jag har inte ens påbörjat min skierg-satsning. Armbågar och ljumskar, hej och hå.
När min coach var en snabbis på Playitas förra veckan var det en dåre som gjorde 60st ironman på 60 dagar. När coach kollade läget så var han inne på sin 52a, och den avslutande maran gjorde han då på 3:07. Nästan alla 60 gick under 11 timmar. Snacka om att sparka på alla som kämpar med att göra en enstaka.
En riktigt go grundträning på 60 dagar då han cyklar totalt över tusen mil, snittar 29,5 mil löpning varje vecka. Obegripligt hur kroppen håller utan att trasa sönder.
Intervaller ikväll. Är fortfarande långt efter övriga gruppen men jag kämpar på.
/ örn


Ingen snöpulslöpning men än dock lite vinterkänsla. Då mår man gott ❤️‍🔥