Nu är den här, löparveckan. På onsdag kl18 river vi av ett varv runt sjön. Det blir fest, ståhej, kaffe, medalj, applåder. Allt det där vi är svältfödda på. Släng in en anmälan på landsjonrunt.se eller följ tävlingen från cykeln eller ståendes på vistavallen. Det kommer bli kanon. Alla är vinnare. Nu laddar vi.

Ska försöka hålla så mycket låda som det bara går. PeterNilsson har lovat att ringa in rapporter från andra sidan. Nu gör vi allt igen. Ska börja studera historiska resultatlistor.

Haft en bra träningshelg. Roligt. Avslutade allt på gymet med sambon, peternilsson samt ölmstads egen Arnold, Daniel Wetterheim. Vi spekulerar, tar i, drar skrönor, skvallrar, fantiserar, tar varandrar maskiner och höjer vikten. Bildar även teorier kring vilt skilda ämnen. Gymet är den nya krogen.

Varför har bröderna Claesson ont i magen? En familj med två föräldrar och sju elitidrottare. Det måste bero på storkoksproblematiken. Någon dag för länge, inte kallt tillräckligt fort. Teorier helt utan undersökning eller fakta vimlar det om.

Ska nu strunta i att raka mig, krypa ner med sambon i soffan och kolla på 5000m från sm.

Vi ses väl på onsdag?

Vi lyssnade på the last waltz på gymet. Har påbörjat ett Van Morrison projekt. Vad den lilla mannen kan sjunga. Dessutom spela de flesta instrument. Han var med på last waltz. Herregud vilken röst. Se och beskåda