Omgång 1

Första ronden i visma ski classics är avklarat. Vilken tävling. Vacchi och oskar svärd som kommentatorer är verkligen pricken över i:et.
Bloggkompisen Eklöf skötte sig bra. 8e plats är inte illa. Fick släppa tätklungan med bara någon kilometer kvar, nästa gång håller det kanske hela vägen. Vem vet. Den interna ligan på fantasy toppas just nu överlägset av just Eklöf. Han hade bra insyn framförallt när han tog ut sina egna lagkamrater i form av Jenny Larsson, Ida Dahl och Lina korsgren. Succé för team ramudden och Johannes team IS Halalby.
På andra plats har vi min vän från Kalmar tätt följt av storebror örn. När säsongen är över delar vi ut pris till segraren givetvis.

För egen del gick det sådär. Jag hade med Kardin fram till dagen innan då jag frågade Eklöf om lite inside information. Han tipsade om två starka ryssar och Kardin fick tyvärr plockas bort från startuppställningen. Strategiskt en rejäl missbedömning men snyggt gjort av Eklöf. Mygel och psykningar ingår i spelet.

Nästa tävling på lördag, gör ditt lag du också och gå med i ligan som heter Holaveden med samma lösenord.
På sista plats har vi Johan Laurentz på blygsamma 3000 poäng, så det är inte försent att börja nu och försöka komma ikapp.

over and out

/ örnen

1 kommentar

  1. Mad Ski Laurentz

    2021-01-19 at 4:49 e m

    Men va… vann inte Johaug? Vaa! Var hon inte ens med? 🙂
    Siktar på stabilare poänginsamling till helgen. Jag kommer ikapp… förhoppningsvis… någon gång…

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑