Jag trodde jag hade Corona ett tag i helgen. Feber och hosta. Sov totalt 24 timmar av 48. Vilket liv. Ingen helg som man ser tillbaka på med glädje.
Överlevde som tur var. Om jag bara kan få börja träna lite igen så kommer jag känna mig levande också. Tänkte jag. Sen läste jag att Corona kan gå i skov. Först insjuknar man, sedan blir man frisk. Sen insjuknar man ordentligt för att sedan bli frisk igen innan själva viruset angripen på riktigt och, ja då är man körd. Typ. Vad vet jag. I tider som dessa borde man lyssna på någon som verkligen kan något, inte basera all sin fakta via texter från en blogg. Men vi finns här ändå för att skapa lite dynamik i internet-världen.

Tråkigt med Birken. Det är ett fint lopp att titta på. Glömmer aldrig när Eliassen spöade världens bästa Sundby. Det var mäktigt. Ett sånt där lopp måste man köra nångång. Oskar, Palle, jag och Robban. Det hade kunnat bli en helg som toppar Orsa det.

Mina kompisar som jag tränar med var nere i Haag och sprang halvmaran. En av få tävlingar som inte ställs in denna våren, och tur var väl det. En av våra bloggfavoriter, Anders grahl, som faktiskt bjudit på ett gästinlägg tidigare sprang på 1:05:30. Det är sjukt snabbt. Olle som är släkt med Astrid Lindgren sprang på 1:06:02, Anders Bergman som har samma jobb som Homer Simpson sprang precis under 69 minuter och Daniel cullin som är Sveriges längsta löpare träffade 70 blankt. Alla slog PB med flera minuter. Vad fick dom i sig till frukost egentligen? Hasch?

Jag vågar nästan påstå att Hälle är Sveriges bästa löparklubb, i år måste vi bara bevisa det på riktigt. Lidingö är prestigefyllt. Fem tider räknas. Det svåraste är att vara en av de fem som tar plats i laget.

Ta han om er. Tvätta händerna.
/ örnen