Hemmet börjar ta vid. Slukar all kraft och tankeverksamhet. Men bloggen lever vidare. Kan nog behöva ventilera mig själv här nu och då. Så långt ja kan se så ser det bra ut. Det lär ändra sig många gånger om. Det hela förefaller vara som själva världen i stort. Många med åsikter och några få med beprövad och erfarenhetsmässigtviderad kunskap. Själv står man förundrad med stor tacksamhet till vänner och bekanta. Tror det blir ett roligt år. Ett annorlunda år. Tänka beräkna göra. Men nu är det som det är och lär bli som det blir.

Kommer bli mycket 5km distanspass i år. För att rensa skallen.

Åker säkert på Corona. Det kan man ju ge sig på. Feber på morgonen när betongbilarna börjar rulla in. Det är ju sjukt. Att Corona kommer med full kraft nu. När det är en månad kvar tills århundrandets fight. Khabib Nurmagomedov mot Tony Ferguson 18 April. Det är sjättegången den matchen är bokad och klar. Det ena efter det andra har ställt sig i vägen. Det är galet. Vi får se hur det blir.

Nåt som ser ut att bli av är Lyckåsbacken på lördag. Uteblir i år. Tänkte gräva in fiberkabeln så bloggen ska löpa problemfritt många år framöver. Är du sugen så kör. Info googlar du dig till.

Får be om ursäkt för mitt andefattiga inlägg men ja kan inte tänka på annat än köksluckor och dimensionsakillnaden på spikläkt. Det blir som det blir. Tänk er om det blir inställt.