Prognoser vittnar om att vi är på väg ut från andra sidan gråmossan. Kallare väder och klarare väder är på väg in. Lördag och söndag ser ut att bjuda på solstrålar. Gud bevare mig väl. Nu gäller det att ha snökanonerna uppställda och redo. Funderar på ett par skinskidor att inviga i Orsa. Vallar fäste 1-2 gånger om året trots min fäbless för att diagonala. Det är synd att inte ta vara på det man tycker om, men när det handlar om tid så är det som det är.

Muskelminnet verkar ha memorerat staknerverna och det går fortare och fortare i garaget. Det tar några gånger innan man återfår hatkärleken på nytt till stakmaskinen. Det är ju en relation som endast ett Vasaloppsresultat kan älska.

Det känns annars som att det väntar en transportsträcka till julledighet och eftertanke innan man åter tar sats mot konungafärden. Det blir en säsong på ÖIS-gårdens gräsmatta, det är bestämt. Det blir förhoppningsvis en renovering. Det blir förhoppningsvis lite mer ordning och reda på allt. Känns ändå som att det är på god väg nu. Det blir bättre med åren, jag känner det.

/RD