tidvis

¨tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått¨

Sjukt vad tiden går fort ibland. Denna veckan var nåt slags rekord tror jag. Det kanske blir så när man fyller ut dagarna med 40 timmar jobb, 130 kilometer löpning, en 26årsfest, lite fix och trix med mamma och pappa i lägenheten och två konserter. Plötsligt var det söndag igen och jag sitter bakom tangenterna. Tror Holaveden är viktigare än någonsin när dagarna går så fort, att få sätta sig ner ett par gånger i veckan och bara samla ihop sina tankar. Det blir som en dagbok, ett värv att läsa senare i livet när man vill blicka tillbaka. Vi går snart in i Holavedens sjätte år, det blir häftigt. Det vore jätteroligt om ni ville följa med oss även då.

¨jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går¨

David Nilsson springer bättre än någonsin, 43 minuter på 15 kilometer i holland igår. Tydligen en backig historia också vilket är ovanligt i ett så platt land. Om några veckor springer den småländska stoltheten Valencia maraton. Pers med 50 sekunder och han är klar för OS.. hoppas hoppas. Min klubbkompis och en annan småländsk stolthet springer också i Valencia nämligen Oscar Carlsson. Född och uppväxt i Värnamo. Vi har mötts flertalet gånger genom åren innan vi lärde känna varandra, bland annat Eksjö stadslopp. Jag har alltid fått stryk av Oscar på sträckor över 3 kilometer. Nu ska han gå in och bevisa att det är maraton som gäller för hans del. Senast vi tränade ihop körde vi 41 kilometer, han löpandes och jag på cykel. Utan att gå in för mycket på detaljer var det ett himla pass där nästan hälften gick väldigt fort. Kan Sverige få en ny 2:19 man kanske? Jag tror det.

Ta vara på tiden, gör något vettigt idag. Innan man hinner blinka är vi inne i december och då är det skönt att vara förberedd.

 ¨det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska
men jag har saknat din hand

har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst¨
/ Örnen
 Gammal bild på mig och Oscar, trea och tvåa på Eksjö stadslopp 2017. Det har hänt lite sedan dess. 

2 kommentarer

  1. Oj oj oj! Vilka ord! Du har poetens ådra!

  2. Även Lasse är en fin poet, om än lite tungsint, väldigt bra på att sätta ord på känslor. Fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑