En förmodad havsörn svepte över fältet neråt sjön häromdagen. En mindre fågel i släptåg. Tänker mig att det är sensommarens upplärningsprocess. Man ser till så den nyaste versionen har koll på läget inför hösten. Föräldraskap alltså. Det är det närmast chockerande hur stora dom är. Nere i sjögården håller dom små till, svallorna. Det är liv i luften, och många är dom. Ungar och föräldrar.

Bulchunov krossade allt motstånd på Rullskids VMs klassiska distans men i skejt masstarten blev det Svenskt genom Victor Gustafsson. Vi får gratulera. Till Linn och alla andra tjejer och juniorer också så klart.

Kan börja löpträna nu, hade inga problem att springa sju kilometer asfalt,grus, Stig. Får se hur det ska gå till. Måste fortsätta att rehaba knäet. Lätt att sluta. Mitt sikte är att börja springa intervaller när mörkret gör så vi inte kan åka rullskidor längre på torsdagar. Lidingö 15? 30?

Avnjöt ett fantastiskt lyckat bröllop som respektive i helgen. Helnyktert. Vilket funkar kanon så länge det gäller alla. Sång o musik, tal och glädje. Ganska befriande att inte känna någon. Bara flyta omkring och observera och småsnacka och njuta av maten men framförallt av min framtida bättre hälft. Så vacker hon var. Man får nypa sig i armen.

Go fest som har marklyftstävling a 60kg. En tjej gjorde 32st under applåder. Undvik medverkan.

Ny vecka, nu kör vi.