Back 2 work

Tillbaks i arbete igen, i dubbel bemärkelse. Tio dagar utan träning efter en riktigt envis förkylning som satte sig på lungorna. Då gäller det att vara försiktig kände jag och tog några extra dagar utan ansträngning, och bara det är ju ansträngande i sig. Även tillbaks i arbete som anställd efter ett halvår ledigt. Jag har bytt ut äpplen mot löparskor och hittills känns det riktigt bra. Finns gott om tid över till träning och dessutom roliga kollegor, så det finns egentligen ingenting att klaga på. Har ni frågor om löparskor är ni välkomna att ställa dom i en kommentar så ska jag försöka svara så gott det går!

Idag är det tolv dagar kvar till vårens halvmara och utomhuspremiär. Jag tror egentligen att jag är i ganska bra slag, men förkylningen satte sig lite på det mentala. Man känner sig kass, långsam, lite fet och allmänt dålig. Men intervallpasset igår var en bra genomkörare och kan jag få till några bra pass i helgen så finns det fortfarande chans på 70 minuter.  Annars kommer det fler chanser senare i år.

Gänget samlat igen efter några veckor ifrån varandra. Oscar har varit i Sydafrika. Anders har blivit pappa igen och jag var på skidresa ovh förkyld.

Min kära sambo kom förbi butiken och köpte ett par New balance 1080. En fantastisk sko med den nya fresh foam-sulan!

/ örnen

 

2 kommentarer

  1. Vad behöver jag för skor för att springa subålder på milen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑