Det blev ta mej f@* vår iår också. Känner ni? Västanvind. Naturen är försonande och vänlig mot oss. Människor tar sig ut i trädgården och börjar greja. Snart ryker en grill på var altan. Ut i leran och skita ner dig. Isen släpper från sjön och isvindarna blåser inte mer iår. Älska löpning. Hög tid att skynda långsamt och njuta. Ska springa med Arvid på berget på fredag, längtar. Intervaller på öis imorgon, längtar. Man blir upplyft av dessa löften om en stundande vår.

Det är fantastiskt att mitt knä är helt bra. Det är bra men min underarm är helt paj. Man pratat om CBD-olja? Misstänker att det kan va en fluga. Armen får väntar på en ny kur av nåt slag iallafall. Voltaren i fjorton dagar hjälpte iallafall inte. Toktrist.

En som varit med om knärehab deluxe är Tony Fergusson. På rekord tid dessutom. Nu verkar det som han går en match med sitt eget psycke och det motståndet är slutbossarnas boss. Hans fru har bett och fått ett besöksförbud men uttalad sig och säger att det bara är för att TF ska få den hjälp han behöver, han har inte varit våldsam eller begått något brott men kämpar i ett mörkt mörkt hål av paranoia och mani. Det är Riktigt jävligt med riktig psykiskt ohälsa. Har själv sett det på nära håll och det är det mest jävliga en människa kan gå igenom och tampas med. Sinnesjukt är ett laddat ord av en anledning.

En bra berättelse om psykiskt sammanbrott är Marie Hermansons bok Mannen under trappan. Finns också som tv-serie i regi av Daniel Lind Lagerlöf med en makalöst bra Jonas Karlsson i huvudrollen. Kan rekommenderas.

Vi skänker vårt stöd och böner för ett snabbt tillfrisknande för TF och njuter av lite go rehab.