Napoleon vann SM över tio asfalt, och inte en jävel bryr sig. SVT bara ”Vi har åkt till ryssland”. Vad kan man begära, fotbolls VM är ändå fotbolls VM. Mäktigt, slavarbetsarenor och maktens ihopkok. Så jävla dåligt av politikerna att bojkotta, såna sopor. Man åker ju till platsen för att påverka, snacka hänga och skapa relationer. Så pissigt att pissa på Ryssland.

Tolstoj Dostojevskij Bröderna Karamazov.

Vill ta in det landet, förstå det. Vi kan inte se hela bilden.

Vätterrundan. Heja heja. Vi satt på Pickarpsvägen. En tradition. Vi hade säkert trevligt. Du är en hjälte som tar dig runt.

Läst Lundells dagboksanteckningar från 2017. Som ett frälst barn. Imorgon ska ja göra den där gratängen  med squash-tomat-vitlök-svamp. Måste va så bra. En blivande pokermiddag.

Säsongsavslutning av pokerspelandet på måndag. Hade chansen att ta ledningen men blev schanghajad av tillfälligheterna. En seger efter. Blir tufft. Det med.

Rullskidsintervaller med PeterNilsson i Torsdags, bloggens mest älskade. När Peter säger att vi börjar kl18 så börjar första intervallen kl18. Bra att veta. Hoppas det kan bli en tradition. Traditioner är precis vad min hjärna behöver. Igenkänning.

På tal om PeterNilsson så ägde ju fru Nilsson dansen på bröllopet, skobyte och vattenflaska sen all in. Arvid var däremot hjälten, gick på först till första låten och gick av i ekot till den sista. En prestation.

Var är Robbans betraktelser undrar säkert vän av ordning. Han har ett lobby uppdrag denna veckan så vi har gett honom ledigt. Det handlar ju om att få in folk på insidan. Vi kör den ryska taktiken här på Holaveden.

För den som vill dansa så kan ja stolt rekommendera Teddybears på festivalen i Ulricehamn i sommar. Fjärde i åttonde för den som undrar. Sett dom där förut och det var minst sagt bra. Det var även den gången jag förälskade mig i The stomping academy. Vilken kärlek, lika stark än.

Men teddybears det är grejer det. Dansa in lördagen.