Rosévin och lakrits. Soldyrkarn och lättsaltat. Berusningskvällarna följer varandra. Tänkt mången gång att det skulle levas lite nykert och nyktrare har det blivit men berusningskvällarna är mina kvällar men alltid i folkmängd. Alkohol gör sig inte folktomt. En lindring i varat. Det också. Folk alltså.

Nietzsche tog aldrig starkt, om möjligt mjölk men aldrig starkare don. Men sidensvansen däremot är ju glad i det, rönnbären, lagom jästa. Även fåglar vill dansa.

Det finns ingen som dansat som haft tråkigt, rörelserna har helt enkelt inte den påverkan. Har ni någon gång ångrat ett träningspass? Sporten, spriten och dansen är alla sätt att fly lidandet som finns inbyggt i Varat.

Delfiner jagar rätt på en sorts blåsfisk som innehåller ett nervgift. Delfinen ser till att försiktigt få i sig den mängd så dom berusar sig men i inte dör. Det är sofistikerat. Naturen vill trolla med sinnet och överlevnadsinstinkten.

Lemurer på Madagaskar gnider in sig med giftiga mångfotingar och flummar iväg, kanske ut i natten och över ett dansgolv. Vad vet ja, ja vet bara att ikväll intar Holaveden dansgolvet och vi stänger stället. Det är sen gammalt, fest är också en uthållighetssport.