https://www.svt.se/nyheter/inrikes/faktiskt-oklart-om-stefan-lofven-ar-miljonar

Tycka vad man vill om våran statministers politik eller agerande. Men är inte detta höjden av jante. Självklart bör han ej stoltsera med en stor förmögenhet, men vad skulle du själv tycka att det vore värt att skänka all sin tid åt att vara en offentlig person granska av alla, hatad av många, bevakad ständigt. Det finns ju mängder med mellanchefer på företag som tjänar minst lika mycket som statsministern. Jag tycker att det är en ickefråga om han är miljonär eller inte. Frågan är väl egentligen, om han inte är det, vad har han då gjort med alla pengarna?

Kanske som George Best ”Jag la pengarna på sprit, brudar och bilar. Resten slösade jag bort”….knappast troligt men sjukt bra om han hade kommit undan med det.

Kanske har han anmält sig till en massa motionslopp i hopp om att ha tid att springa en halvmara eller ett Lidingölopp. Men tiden är alltid emot honom och han får vaska startavgift efter startavgift. Så jävla dyrt som det blivit att springa motionslopp så är det inte svårt att bränna några hundra tusen på ett år.

Vad tror du?

I helgen klättrar jag mot nya höjder