Det kändes som våren var på intågande i helgen, åtminstone några timmar mitt på dagen. Solen sken, fåglarna kvittrade och uteserveringen började så sakteligen årerbefolkas. Men så igår kväll drog snömolnen in över stan igen och jag får förmodligen skrapa rutorna idag också. Vättern är verkligen på näppen till att lägga sig helt och hållet och då är frågan om det nånsin blir vår igen. Igår var det blankis över hela sjön när jag åkte till jobbet på morgonen. Tänk vad häftigt om man skulle kunna få plocka fram långfärdsskidskorna i april.

Ett knä har strulat i över en månad, det är himla skit. Den fina löpformen jag brukar ha på vårkanten får vi skjuta på ett tag. Men vad gör det när vi har sån vinter här hemma. Vem vill ha barmark när man kan skejta på skaren. Flyga fram över landskapen vid dumme mosse. Det är verkligen förföriskt, livskvalité deluxe.

Glöm inte bort att efter denna långa vintern så väntar en löpsäsong. Landsjön runt är den perfekta premiärtävlingen 29 april. Anmäl er redan nu på http://landsjonrunt.se så har ni något att se fram emot. Jag är nästan mest spänd på att se vem som tar hem den nya tävlingsklassen där man dubblerar rullskidor/löpning. Kanske kan man få se några riktiga storåkare bli ordentligt trötta på vägen hem från lyckås.