Jag fattar ingenting. Det har bara stannat. Det är kanske en dålig dag? Drar täcket över mig och hoppas på en bättring. Kanske finns mitt ljus strax här utanför? Man upplever det men vet inte om det.

Såg precis en intressant klipp på youtube, jag rekommenderar er att kolla på det. Jag länkar här nedanför.

Ska Svenska politiker ta efter Putins framgångsrecept? Ingen valkampanj, inga debatter, inga intervjuer. Bara riktigt arbete. Jordskredsseger. Vad hette den där tidningen? Just de, en ding-ding värld.

Gick själv i Ryskt fotspår i helgen. Såg körsbärsträdgården på Spira. Lite småkär i Hanna Schön men säger det inte till någon. Teater är bra, en riktigt spelade teaterskådespelare måste uppleva en problemfrihet mitt där i inlevelsen. Spelade problem är riktiga problem, angripna från en annan vinkel. Det handlar om blicken. Som blicken innan en målning.

Det är fascinerande alltihopa. Helt klart. Otroligt hur solen kan lysa på våra bleka själar. Hopp gror som fräknar tittar fram. Hallbyspåret en perfektion. Underbara stunder, små små stunder.

Landsjön Runt 2018 börjar ta form. Det kommer bli ett kanon arrangemang. Glöm inte att kicka igång säsongen med detta evenemang.

Idag börjar SM veckan i Skellefteå. En tremil i start av masshysteri. Kan bli att kicka på det till kvällskvisten, efter läsläxan.

Det är även avslutning för Vintern nya aktivitet som varit sportskytte. Ytterligare en grej man hittat som inte är ens grej. Nu börjar det ordna upp sig lite efter en helt hopplös start. Prestige står på spel.

Ebbot Lundberg uppträder akustiskt på Gränna Hotell på lördag. Vi tar bussen och avnjuter en middag i goda vänners lag. Ser fram emot detta.

Emil Jönsson är en av våra verkligt stora. En skön snubbe. Tänker på hur otroligt bra han var 2011. Han dominerade världseliten. Visst saknar han pricken över strecket men vafan grabben har klätt av dom flesta flera gånger om.

Nu till det här med blicken.