På grund av…

 

Har ni tänkt på förklaringens betydelse? Hur dimman kan lätta något om man bara lägger till en rimlig förklaring, som på grund av till exempel. Han fick cancer. Dog tidigt. Ingen vidare förklaring. Han fick cancer, på grund av att han rökt som en skorsten sedan tidig ålder. Ja sånt dör man av, det kan man läsa på paketet. Det är liksom logiskt. När man kastar det ljuset.

Ulricehamnsloppet på söndag. Väntar mig inga stordåd, på grund av att jag hoppade runt på Europas dyraste kryckor halva sommarn och gubbcyklade i solnedgången. Jag är inte där än, bygger långsamt. Det blir som dom där B-loppen innan Prix d amerique. När stjärnorna bara åker med i mitten av fältet. Bourbonnais, Bourgogne, Belgique, den gamla travkunskapen sitter i ryggraden.

Vem försöker man lura? Alla vet hur det blir. Rusning och sen skärseld. Man lär sig nog aldrig. Vuxenstämplen hamnar aldrig i passet.

Visma fantasy blev en Succé men ett fiasko från min sida. Man kan inte satsa på spelare som inte är med i matchen. Det visste robban. Jag tror stenhårt på Holmberg. På grund av att han såg nåt så djävulskt stark ut. Som en förspänd oxe, han bara drog på.

Ikväll blir en kväll i Hallbyspåret. Skejt. Långt och länge. Indiskt på vägen hem? Chips smaksatt med vitlök,gräslök och chili. Kall öl, ja tack. Är det någon som är i Ulricehamn på söndag utan stavar i händerna så får ni gärna langa en mugg dricka. Jag tar med både muggar och dricka, knacka mig bara på axeln och säg Vi tar hand om dig Johan, när du väggat, står vi där och skriker. 

Vem vill åka på natursnö egentligen?

 

1 kommentar

  1. Har vaskat om rejält i min Visma Fantasy uppställning, räknar med poängsuccé i morgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑