Ohoj vilken lördag. Åkte till Gbg och sprang intervaller med Oskar käck. Han orkade vara ett drag men var säkert 100 meter före mig. Still going strong. Åkte vidare till Borås, plockade upp en mosig cyklist som varit ute i 6 timmar med dubbdäck. Hörde nåt om 16 mil men jag vet inte. Första burken knäpptes direkt efter att säkerhetsbältet åkte på nör vi åkte vidare hemåt. Han äter lunch två gånger per dag. På tal om mil så läste jag att Tobias Ludvigsson har cyklat 2800mil i år. Han lär äta en hel del han med.  Åkte hem till Jönköping igen, köpte en ny GPS-klocka. Hittills inte nöjd, vi får se. Kanske att man vänjer sig med tiden. Jag som gillar det enkla har betalat dyrt för att få det avancerade. Sedan inflyttningsfest med jultema. Det var 50 personer som ville fira att tre pojkar flyttat hemifrån sina mammor. Dom hittar nog trygghet hos varandra tror jag. Kammade hem musikquiz och sedan första pris i julklappsleken.

Jag kan verkligen rekomendera hitlåtens historia som går på SVT play. Jag har fastnat totalt och har snart plöjt alla avsnitt. Senast var det om shoreline.

https://www.svtplay.se/hitlatens-historia

Jag vill avsluta detta sladdriga inlägget med att tipsa om att ni kan se terräng EM på TV4 play idag. Jag tror dom springer 11:55. Nappe har dominerat senaste loppen, så det finns goda chanser för en svensk medalj. Dessutom ställer Sverige upp med flera lag vilket gör det hela extra spännande.