En Buddha sa engång att du ska träna din kropp som om du höll i en fågel, inte för hårt så du gör den illa, inte för löst så den flyger iväg. 

 

Körde femtusen meter Skierg ikväll på 22 minuter, jag var lika rå efteråt som rinnande vatten. Alla pass är inte ett mordförsök.

Antar att det är tiden som flyger iväg om man slappar till sig, tiden till mållinjen. Hörde ni att hela kroppen är fylld av klockor. Massa klockor. Inre klockor. Styrda av solen. Det som kallas dygnsrytm har förklarats och priset är en rejäl fest på lördag. Kul för dom, och alla oss andra också naturligtvis. Själv ska jag på fest ikväll, köpt mig en ny tröja och putsat skorna. En alternativ fest för alla oss som inte förklarat men frågat. Julbord vad mer behöver man skriva? Är det möjligt att dansa ner den där mättnadskänslan?

En av herrarna som nu anlänt till den kungliga huvudstaden för att gå på fest hade samma sorts hundar som jag växte upp med. Det rörde mig vid hjärtat.

Alla snackar snö. Men allvarligt ditt hjärta skiter i vad du har under fötterna. Men allt har inte heller med hjärtat att göra. Lite vit skulle inte skada, det skulle vara mysigt men kanske blir vi inte lyckligare för det. 50% av lyckan sägs bestå av generna och 10% på yttre påverkan. Dom andra procenten är vad allt ståhej handlar om.

Nu tickar klockan för mörker och kyla, sömnens attribut.

God natt men framförallt god morgon.

 

Formen borde komma så småningom.