Äventyr!

Imorgon drar vi ut på äventyr. Vi startar kl 06:00 från Brooklyn burger på Torpa, sedan bär färden av mot Oskarshamn med hjälp av stålhästarna. Alla som vill får följa med, vi har en tid att passa kl 14 så all draghjälp uppskattas. Vill vi hinna med ett lunchstopp i Lönneberga bör vi försöka hålla 30 i snitt. En team mustasch-åkare har lovat att hålla farten, det finns krut i dom låren kan jag lova. I övrigt består teamet av en löpare, en beachvolleyspelare och en snickare som bänkar 100 en bra dag. Cykla i klunga är verkligen en social grej så det vore kul om någon morgonpigg vill slå följe ett par mil så kan vi lära känna varandra lite. Det går bra att vända när ni känner er färdiga. Det blir som en liten uppvärmning inför 2019 då holaveden samlar ihop ett starkt lag inför vätterundan. Peternilsson är kapten, han ska bara få två nya höftkulor innan han hoppar upp på cykeln igen.

Jag och Palle var ute och snurrade på ironman-banan i tisdags. Vilken otroligt vacker miljö vi bor i. Kan verkligen rekomendera flättinge gårdscafe om ni har vägarna förbi. Eller, ni behöver inte ens ha vägarna förbi, ta en omväg för att komma dit det är verkligen värt det. Varsin kladdkaka smakade extra gott efter att ha trampat ett par timmar. Ska bli spännande att se hur en fika smakar efter vår 25 milsrunda nu på fredag. Förmodligen jättegott.

Pumpa däcken och följ med.

Hörs hej.

1 kommentar

  1. Hej!
    När jag spanar i kristallkulan ser jag Arvid som en triathlet inom en snar framtid.
    Konditionen finns där och simma kan man alltid lära sig, eller vad säger han ?
    25 mil till Oskarshamn, då ska ni inte cykla närmaste vägen direkt. Passa en tid kl 14 ….det väcker frågetecken. Båten till Gotland? God tur!

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑