Tiden går. Långsamt.

Sista veckan innan arbetet vid skrivbordet slipper mig i fyra veckor. Det är en ren pina. Jag som älskar kroppsligt arbete sitter väldigt mycket still.

Blir som en jävla sillmjölke i huvud och kropp. Tänk om jag inte hade haft tycke för blodsmak och syra. Hade förmodligen fått tvångströja.

Semester är tid och det gäller att ta vara på den varan. Har köpt ett par nya rullskidor, tänkte börja rulla i tid för en gångs skull. Känner på mig att Marcus Qvarnström redan är i pangslag. Men det är ju långt kvar tills vi ses på myrarna. I alla fall så är det nåt visst med att köpa nya prylar. Det händer ganska sällan men när det väl händer är det som att hela världen luktar nytt. Såg att Arvid köpt nya glasögon som han sprang i under Greven. PB givetvis, skulle förvåna mig mycket annars. Tydligen köpte han en ny bil också direkt efteråt. Är det så mycket prispengar i löpning nuförtiden.

Annars är det fin vecka för oss som gillar konditionsidrott. IM 70.3 på söndag lär bli en fest även i år. Håller på att utreda om man ska följa från hemmaplan eller ta sig in mot staden där det händer. Vi får se. Jag håller en extra tumme för min barndomsvän och nuvarande vän Jonas Linderholm. Känner på mig att det här är helt och hållet hans grej. Egenskaper som att vara minutiöst förberedd till vad han än företar sig till att ha en fysik och pannben som inte är av denna värld lär räcka långt på söndag.

Heja alla!

 

/RD

 

2 kommentarer

  1. Införskaffat tröghjul? Då blir du livsfarlig i vinter. Min form är i källaren på väg upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑