Snart skiner Poseidon

Tänk om man kan runda Poseidon på 57 minuter. Alltså inte bara ett varv runt själva fontänen utan fortsätta nerför avenyn och vidare mot Slottskogsvallen innan klockan hinner passera 14:13. Det borde gå. Rundar man götaplatsen på en timme behöver man hålla 3:30 tempo för att klara av det. Men det finns inte marginal för att tappa tempo på slutet, då spricker tidsschemat direkt. Under mina tre senaste varv runt Göteborg har jag faktiskt varit 2 minuter före det uppsatta tidsmålet, men det blir svårare och svårare eftersom man varje år kapar bort några minuter på totaltiden. Jag är ingen expert på att passa tider men hittills i år har jag tränat 141 mil på att springa i mål på rätt tid. Det kvittar hur mycket man tränar och övar, ändå infaller sig ett visst tvivel, man känner efter och letar fel. På tävlingsdagen står vi där sida vid sida, och den med tron på sin sida kommer klara av uppgiften. Veta vad man är kapabel till, och verkligen gå för det. Låta löpelden inuti löpa fritt.

 

En fantastisk låt. Synd att han är Bajare, det är som att sätta en morakniv i Robbans djurgårdshjärta och vrida om i  när man delar detta på en blogg han själv skriver på.  Har lyssnat på denna låten varje morgon innan mina fyra göteborgsvarv, ser ingen anledning till att inte göra det även i år. Den har nåt.

Ses i göteborg. 11 dagar kvar.

ps; hur många låttitlar gömde sig i dagens inlägg?

5 kommentarer

  1. IFK Göteborg och Bajen i samma inlägg. Aj aj aj. Men jag ärju ett fan av Modstrilogin. Kenta är Kenta. Jag köper det.

  2. 6 st låtar, ”Just idag” inräknad…

  3. Två, men ja tvivlar.

  4. När kommer facit?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑