Tillvaron.

Anmäld till Vasaloppet 2018. När man seglat bort ifrån sin personlighet så känns det tryggt att ha en fast punkt att sikta mot. Nio mil över myrar genom skog. Vit och blått , himlens färger.

Tillvaron är rätt rotad för tillfället. Går över berget mot gymet, rehab styrka. Varannan dag Skierg 20min, 4x4min eller en sjutusing. Inte mycket till gnista men jag andas.

Otaliga timmar med kaffekopp, böcker, böcker.

Skrev bra ett tag, nu ingenting alls.

Lagar falukorv och köttbullar svenska klassiker men fick någon dille på fänkål som stektes mjuk med vitlök, stora nävar ruccola, citronskal och creme fraiche, bandpasta och några varv med pepparkvarnen.

Nästa fredag ska dom ta en sena från baksidan på låret, borra ett hål i överbenet och ett i underbenet sedan dra den dubbelvikta senan igenom hålet och fästa i båda ändar. Förhoppningsvis blir jag pigg snabbt så jag kan äta en tre rätters på hotell Tylösand redan helgen därpå.

Ser på vägen här utanför att många har börjar löparsäsongen. Perfekt för motivationen att starta med Lyckåsbacken nu på Lördag. Större delen av banan är inte brant men avslutningen är häftig och det är ingen särskilt lång tid vi pratar om, under en kvart för samtliga, så det gör inget om man inte kommit igång, det blir goa substanser till hjärnan helt klart. Upplevs under eken.

Är det inte Torsdag idag? Ärtsoppa va?

Lev väl

/Johan

 

 

1 kommentar

  1. Elisabet Antonsson

    2017-03-23 at 8:08 f m

    Håller tummarna för lyckad operation, återvändande skrivarlust och middag på Tylösand!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑