Lika många som funderat över om Holaveden blivit en solskensblogg lika många har också undrat över när nästa podd-avsnitt skall komma? Vi kan idag avslöja att det är nära, det ska spelas in i eftermiddag, mer än så vill vi inte säga. Men ni ska som vanligt ha höga förväntningar. Det pratas om att ta en öl efteråt, är troligtvis precis det jag behöver, suttit stil på samma plats alldeles för länge, hjärnaktiviteten är låg, behöver komma in till stan och observera 360 grader igen.

Hamnade som väntat i svackan, en riktig kalldusch fast utan uppvaknandet, mest blött kallt och jävligt. Man koncentrerar sig på att hålla huvudet över vattenytan, glida med floden nedåt. Försöka inte ta alltför stor skada av stenbumlingarna utan vänta tålmodigt tills man spolas upp på en strandkant. Klättra upp på åsen, börja vandringen upp mot toppen.

Kollat en del på film dom senaste dagarna, hör inte till vanligheterna, förstår varför men lika bra att passa på. The big short, The revenant, Hell or high water. Bra men inget som har fäst sig så där utomordentligt. Har planer på att se Birdman ikväll. En film filmad som i en enda tagning.

Har en runda här utanför som jag hoppar med kryckorna efter frukost och morgonläsningen. Inget vidare väder idag, vattenpölar, halmfärgat och dimmigt. Sådär som fukt blir på fel sida nollan. Men talgoxen ljuder.

Har börjat en tio veckor lång långsamt stegrande styrketräningsperiod. Överkropp. Åker hem till löparlegenden. Tanken är att köra lite i stort sett varje dag och att min rehab ska införlivas i dessa passen framöver. Denna veckan har inte varit hardcore alls utan mer P4. Löparlegenden går hemma och leder om smältvatten, bär ved, tvättar bilar, sover middag, hämtar tidningen, tänder i pannan, längtar till skid-vm. Vem längtar inte till skid-vm?

Kommer PeterNilsson åka Vasaloppet? Svaret får ni kanske på Holaveden imorgon.

Vi ses på El duderino någon gång efter skymning. Lev väl.