Avsnitt #3

Nya podden är här!

Dolla är en härlig filur det vet ni redan vid det här laget. Vill ni höra hur vi tacklade en erkänt svårintervjuad konditionsidrottande bartender får ni trycka på play och bara luta er tillbaka. Eller ta det med lurar i öronen under helgens längdskidåkning. Du väljer helt själv hur det ska avnjutas bäst. Som jag alltid brukar rekommendera gör det sig väldigt bra tillsammans med en kopp kaffe.

Vi snuddar lite vid ett videoklipp när vi pratar om en viss backtävling som Dolla gav sig på för några år sen. Ett fantastisk klipp som man kan se om och om igen. Hand upp alla som hade vågat sig på 44km i hammarbybacken? Tänkte väl det. Det krävs en viss typ av människa för att ge sig in på en sån grej, och vi som känner Dolla vet att han är precis den typen jag syftar på.

 

LÄNK TOLL PODDEN;

https://soundcloud.com/user-450397479/holaveden-podcast-3-daniel

(podden kommer även att gå att hitta på Itunes närmaste dagarna. Ni använder appen podcast och söker på holaveden podcast, svårare är det inte)

 

Med krampande ben uppför Hammarbybacken. Låter som början på Dollas memoarer. Vackert!

 

 

2 kommentarer

  1. VASTUS MEDIALIS!!!

  2. Ja, mitt prattempo har ej blivit högre än sist. Men har det hellre i benen. Dock ej 22:a gången uppför Hammarbybacken…
    Tack för senast kära Holavedare:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑