Vad kan man förändra?


Lägg inte energi på det du inte kan förändra. Det gamla slitna uttrycket tycker jag fortfarande är ett av de bättre. Det gäller bara att inse vad som är förändringsbart och vad som inte är det så man vet vad man ska lägga energi på. Nu vann Trump, låt oss inse fakta och gå vidare därifrån. Och varför lägga energi på det nu när det inte går förändra? Alla som röstade vet ju om att en person skulle vinna och den andre förlora. Det är liksom grejen med att rösta. Såklart att man för vara besviken, men det är bättre att lägga fokus på det man kan förändra istället. Blicka framåt, vad kan vi göra bättre, vad gjorde vi för fel, osv. Jag har alltid haft tron på att allt sker av en mening och så även denna gång.

Målet inför nästa år är att aldrig lägga energi på att vara besviken efter en tävling. Eftersom jag är en sån tävlingsmänniska vet jag hur besviken jag kommer vara om det går dåligt. Därför måste jag vara tillräckligt bra för att undvika just det. Och det blir jag genom att träna. Höja träningsdosen ytterligare ett snäpp mot föregående år för att slå den tidigare versionen av mig själv. Strävan efter utveckling är den största drivkraften för mig. Resultat är en bekräftelse på att det går åt rätt håll. Går det dåligt ett lopp sker det förmodligen med en mening, tillexempel lidingöloppet 2012 när jag väggade totalt. Då var jag superbesviken men idag inser jag vilken otroligt bra erfarenhet det var. Alltså skedde det av en mening för att få mig att bli en bättre löpare. Man lär sig, och jag tror aldrig man blir fullärd.

En sista grej till alla er som är oroliga över valresultatet, jag tror faktiskt det kommer bli riktigt bra. Sanna Nielsen kommer vara fantastisk som  julvärd.

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

  1. Nu måste man börja äta på mcDONALDS för man vill ju vara med i det vinnande laget, inte sant ?

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑