Munläder.

Tro det eller ej, men här sitter en man och skriver, och det verkar fungera, peppar peppar ta i trä, så skönt att se vad man skriver, en förbättring.

Adam du har en guldstjärna i min bok.

Vad är då nästa förbättrings möjlighet?

Man saknar faktiskt den ”Gilla” knapp som den hopplösa sidan hade, inte för att fenomenet ”Gilla” säger något om kvalitet eller innehåll men det är ändå en notering om närvaro, vi ser ju att ni har varit inne och läst och att ni verkar i stora drag komma tillbaka, men att skriva för döva öron har aldrig varit en melodi, att trycka ”Gilla” har med känslor att göra, både vad det gäller att trycka eller att inte trycka, vad det ultimata, yttersta målet är så är det tänka, tycka och kommentera.

Det behöver inte vara i den nämnda ordningen, och det blir det sällan, det vittnar internet om, tusenfalt.

Kommentera, tycka, tänka,

Tycka, kommentera, tänka.

 

Det som kommer bli det typiska för det nya samhället är att kommunikation till människor kommer bli lönlöst utan vad det kommer handla om är kommunikation mellan människor.

Det finns det tusen exempel på.

 

Vi tänker fortsätta med hejvilt blandande, ibland poesi, ibland div5 fotboll, det är nämnligen styrkan, själva bredden, mångfacetteten.

Vi har pratat om tema veckor, kanske en i månaden, för att tvinga oss att skriva i nya banor.

Premiär för tema veckan blir i slutet av månaden möjligtvis början av nästa.

Vi kommer också utöka verksamheten med en podd.

Premiär för Holaveden podd blir den 18/11.

Sidans texter kommer fortsätta som vanligt och podden kommer att släppas var 3-4 vecka efter startdatumet.

Kul ska det bli.

 

Annars?

Astmadebatten går vidare utan att ta fart, ingen verkar säga något, ingen verkar veta vad man kan säga, svår sak.

Den förre detta världsåkaren Johan Olsson uttalar sig sådär klumpigt som man gör när man inte har tid, ork eller intresse av att tänka igenom frågan.

Antar att han är tvingad av förbund och sponsorer att träffa media och väl i media så är det väl meningen att man ska säga något.

Men ibland när tanken slår mig så tar jag ett vitamin piller på kvällen, det är inte för att jag lider av järn brist, utan för att jag inte vill ha järnbrist, om det har någon effekt tvistar de lärde men iallafall, det kostar inte många kronor.

Det kommer bli allt vanligare att man använder medicin för att inte bli sjuk som att ta medicin för att man är sjuk, nu kommer inte alla springa runt och trycka i sig astmamediciner kors och tvärs men alla flåsar inte över tusen timmar om året heller.

Ordet frisk är ett godtyckligt ord och helt beroende av definitionen.

 

2 kommentarer

  1. Jag tror inte på vitaminpiller men på placebo.
    Om ni förstår?

  2. En kommentar säger mer än 1000 likes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑