Idag känner man att man lever. Igår stakades det utav bara satan och i klassen ”H21 Fästvalla” tog Holaveden två pallplatser. Jag kunde faktiskt urskilja en åkare före mig och Arvid som åkte med fäste. Men de var lätträknade bland topp 50. 
 
En kort resumé av loppet då: 
Fick en bra start och låg 29a efter första varvet av 13. Och kring den placeringen skulle jag hålla mig. Men farten var i snabbaste laget kände jag. Dock så var det ingen idé att börja sacka. Arvid såg het ut så det var bäst att hålla farten uppe. Hamnade i ett ingenmansland med en annan åkare som jag åkte ihop med i stort sett hela loppet. Han gick ovallat så på platten var han starkare. Ändå lyckades han aldrig bli av med mig. Ett gott tecken. Jaktinstinkten finns där. Jag stakade för övrigt det mesta av den enda riktiga backen för att spara på flåset men det var ändå skönt att vara garderad. Och åka lite benen för omväxlingens skull om inte annat. 
 
Varven trillade på och jag kände mig ganska stark hela loppet. 2.09.04 i mål och en 31a plats. Drygt 24 minuter efter täten. En härlig syn att se Peo Svahn i spåret igen för övrigt. De långa karaktäristiska dragen är så kraftfulla och gedigna att man häpnar. 
 
En annan härlig sak var att en åkare gled upp i målfållan och frågade om jag var från Holaveden. ”Ja” svarade jag. ”Underbar morgonläsning” sa han. Helt fantastiskt att höra att bloggen läses och än mer fantastiskt att få beröm. Gårdagens Holaveden Live gick dock sådär men vi lovar att kompensera på något vis. 
 
Se upp på berget i eftermiddag. Ryktet säger att Palle ska okynnesstaka tills solen går ner.