Torsdagskäbbel

Tjena tjena, här kommer en liten mitt-i-veckan update från örn-nästet. Inte det nazistiska tillhållet i de tyska bergskedjorna utan vårat lilla krypin här i Huskvarna. Dit Palle och Oskar kommer efter sina långpass och äter hamburgare eftersom de inte klarar sig en meter till utan mat. Denna veckan har varit relativt lugn ur ett träningsperspektiv. 30 min högintensiv hockey-bockey i måndags där vi ganska enkelt gick segrande ur striden mot Skjuter Snett BK. Jag ser det som 30 minuters intervallträning och försöker åka så mycket som möjligt, så hårt som möjligt och så fort som möjligt. Alltså är mitt huvudfokus på att bli  jättetrött, annars kan det kvitta. Ibland kan det resultera i att en boll trillar in i mål, så som förra matchen då jag lyckades med den bedriften hela 3 gånger. På det sociala nätvärket ”instagram” (där folk lägger ut bilder på vad man äter till frukost, middag och kvällsmat) har jag sett att även Jörgen Brink spelar hockey-bockey. Kanske är det nyckeln till ett lyckat Vasalopp? När denna nyheten kommit ut bland långloppseliten kommer alla att spela hockey-bockey till nästa säsong. 
OM, OM Jörgen Brink och Marit Björgen skulle gifta sig……….
 
Igår blev det en timmes hård löpning med Jonas Linderholms ryggtavla långt, långt framför mig. Hängde på några vändor i den intervallstege vi sprang men efter ett tag höjde han tempot och seglade förbi väldigt enkelt. Jag blev trött, mest i rumpan. Men det kanske är ett gott tecken efter att jag förra veckan var hos en massör som sade ¨din Gluteus gör inte sitt jobb när du springer och därför får du ont i baksida lår¨. Vem vet, den kanske har blivit lite arbetsvillig och börjat dra sitt strå till stacken nu när säsongspremiären närmar sig.
 
på tal om säsongspremiär..

Snart dags att börja planera in några lopp att sikta mot. Landsjön runt, varvet i gbg samt Eksjö stadslopp är givna. Vad finns det mer? Söker framförallt en fin och snabb halvmara i mitten av sommarn (typ) där man kan springa fort fort fort… 
 
på tal om fort fort fort..
 

Här kommer en video som jag glömt att visa er. Den är från Ulricehamnsloppet. 

3 kommentarer

  1. Arvid är det inte dags för dig att göra premiär på 1500m bana?

  2. Jag vill oxå vara med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑